120703

 
To-do-listan för årets projekt har krympt likt kläder som tvättats för varmt. Nu återstår endast listning, salning och foder. Aktivering av el och montering av bänkskiva, vitvaror och kakel. Justering av skåp, fix och trix. Trots att vi inte riktigt har korsat mållinjen än kan jag konstatera att skillnaden före och efter är stor! Fortfarande samma kvadrat som tidigare, men betydligt mer välplanerade ytor. Ljusare och luftigare! Projekttiden är något förlängd och förhoppningen är att det är avslutat under nästa vecka. Sedan väntar en tur till landsgränsen för att uppdatera möbelinnehavet. Piff, putsning och precision. Som jag längtar!
 
Men mest. Vilken lycka att duka med porslin och lämna pappersvarianterna till kommande picknickar. Socialisera i huset istället för i garaget. Slippa tömma avloppet i form av en hink för varje tio liter som spolats. Varmvatten. Att ha var sak på sin plats under ett och samma tak. Utbud av digital sfär och anslutningar. Och. Nära till skafferi och kylskåp vid akut hunger. Förträffligt! Jag kan med två månaders erfarenhet konstatera att vår primitiva och temporära boendeform har fungerat utmärkt. Lite husvagnskänsla på betonggrund. Det finns dock knappast något som klår förverkligandet av drömmar och visioner. Och tänk! Där bor vi!

Kommentarer
Postat av: Svärmor/Farmor

Har tänkt på er, och undrat hur det går. Nu vet jag att allt är nära mål. Det blir spännande att se hur det blev. Vi gjorde ungefär som ni, när vi renoverade vårat kök och toa. Bodde i husvagn ett par månader, men det var det värt.
Men vi längtar såå mycket efter Levi, så jag hoppas att vi får låna honom en dag. Eller att ni kommer på besök, här på Moskosels camping, skulle vara så roligt. Många varma kramar till er.

2012-07-03 @ 18:05:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0