130724

Nu har vi fyllt frysen men skogens guld. Jag känner mig rik! I en färgglad sagovärld signerad lågstadiets konstnärsprofil har jag norpat det påhittade samhällets ljuspunkter. Där jag tänkte att vemfolket kanske bodde. I alla fall jag i min fantasi. I verkligheten var jag livrädd för att sjunka i myrlandet och ohälsosamt besprutad av myggmedel. Nåja. Solvarma hjortron är en fantastisk smakupplevelse! Nedfrusna likaså. #detbärsig #vuxenpoäng

130717

Lägg ditt liv i Herrens hand. Lita på honom, han kommer att handla.
Ps 37:5

130714

Att Levi spenderat nära två veckor med sin elvaåriga tweenie till kusin råder det inga tvivel om. Nyss hörde jag honom säga Män, ja får paniik, med irriterad röst när de färgglada legobitarna inte lydde handfasta order. Är han på dåligt humör eller inte vill som vi vill avslutas fraser med ett sönande Humpf. Som för att demonstrativt sätta punkt för en diskussion. Tre år. Vilja av stål. Och otroligt underhållande. 

130714

Vi mellanlandar på hemvägen för firande av två lintottar. Mot Vilma och Ellas tvåårskalas!

130713

Sista natten i ingenmansland. I tolv dagar har vi befunnit oss på torpet. Sovmorgon och sena nätter för samtliga familjemedlemmar. Underbart! Varvat arbete med avkoppling, upptäckt gömda och glömda skatter, socialiserat och mått väl. Vädret har inte levererat konceptet svensk sommar än utan snarare gett försmak av kommande årstid. Men en sak i taget. Först semester i ytterligare tre veckor. Livet är gott!


130710

Johan kommenterade bågen med de dräpande orden Ta inte illa upp men du ser ut som en seriefigur. Själv upplevde jag att modellen höjde min intelligens. I alla fall visuellt. Om jag sedan ser ut som svampen som skänker extra liv... Ptja. Det ger mig bara ytterligare en karaktär att välja bland när det är dags för maskerad. Om några timmar är det dags. Uppgradering av version 3.0. Vassare än originalet. Spännande!

130709

Jösses! Blev rätt förvånad igår när jag upptäckte en älg precis utanför vårt fönster. Då torpets tidigare ägare ägnat sig åt att dekorera gården med diverse mer eller mindre miserabla figurer i cement var jag helt övertygad om att denna var en dito. Bara lite mer verklighetstrogen. Innehavet av statyer innefattar därför en björn med taxliknande kroppsform, en svan med överdimensionerat lång hals, en sjöjungfru med hårväxt som definitivt inte hakat på squatstrenden samt ett par i kortväxt storlek. Älgen hade lika gärna kunnat vara en del i detta spektakel. Insåg dock inom en hundradels sekund att den var högst levande. Slutsats. Älgar är ståtliga medan trädgårdsfigurer är i paritet med hysterisk utomhusbelysning i juletid. Förskräckligt. #finnfemfel


130704

Påbörjade ett tidskrävande projekt idag. Fönsterputsning. Nedre plan stoltserar med 148 sidor glas. Och då är inte punchverandan inräknad... Halleluja.

130702

Har precis checkat in i stugan. Smidig transfer, bra service ombord och allt bagage på plats. Nästan. Nu väntar vi bara på sällskapet, därefter kan sommaren på torpet börja!

RSS 2.0