130915

Soffan som tjänat som näste för häng, fredagsmys och extra sovplats är snart historia. Imorgon byts den ut mot en nättare variant med tillhörande fåtölj. Med bättre komfort och bekvämlighet. Stil. Som matchar de lövformade borden. Jag känner mig som ett barn dagen innan julafton. Wiho!

130914

Numer lyssnar pysslingen till namnet Edde. Edde efter en släkting till högervingens tidigare generation. Snusade på honom tidigare idag igen. Fantastiska varelse! Edde. Känns stabilt. Poäng till mig som dessutom satt övriga namn. Talang eller tur? 

130914

Idag är det säsongspremiär för både SHL och Levis skridskoåkning. Ser fram emot Levis Kan du läjpa mäj me läjmen?, glittrande ögon och något stela kroppsspråk innan han känner sig trygg på skenorna. Den framtida inkomstkällan ska säkras. Så länge han tycker det är roligt. Här om veckan ville han ha en häst som Yakari som skulle heta Åskan och snabb som vinden. Jag försökte förklara att det är rätt kostsamt i både tid och pengar och då drämde han till med Mäh, ja har ju inte fått en hääst, eens! Som den pedagogiska mor jag är tog jag med min son till en livs levande. Till min lättnad och förtjusning vågade han inte närma sig hagen nämnvärt. Så. Hellre hockey än häst. Johan lär kitta honom i LHF-prylar om intresset fortsätter och det närmsta dinosaurie han kommer är den käpphäst med digitalt gnägg han önskat sig i julklapp. Puh!


130913

Akut! Soffan som rymmer en mindre förskoleklass måste bort. Helst innan måndag. Kom och köp!

130913

Äntligen frisk luft ute! Dagarna med doft av avföring från ett kompani boskap ser ut att vara över. För nu. Befriande!

130910

Ranta är en trevlig sysselsättning och därför har vi ägnat oss åt den aktiviteten i dagarna två. Härligt att vara på språng! 

130910

Efter några dagar extra i relaxen med room service har han äntligen entrat verkligheten. En guldklimp av finaste karat, värd sin vikt av stadiga 4615 g i guld. 52,5 cm lång, välskapt och söt som socker. Efterlängtad och älskad! Jag spenderade stora delar av natten i vaket tillstånd i sällskap med den något nervösa storasystern to be. Ellas min och förvånade uttryck när det visade sig vara en lillebror och inte en lillasyster var obetalbar. Men efter några timmars sömn hade beskedet sjunkit in och på morgonen var det en stolt tjej som nöjt informerade Levi om tillskottet. Till mina absoluta favoriter. Stort grattis! Som jag ser fram emot att snusa på underverket!


130908

Uppenbarligen saknar familjen grundläggande kunskap från 1 Mosebok då samtliga medlemmar är vakna sedan kl. 05.50. Ingen vilodag här inte... Gud är god, barnen rara och kaffet en mänsklig rättighet. Amen.


130907

Efter att Levi tidigare idag tagit ton och sjungit Ja må ha leva, ja må ha leva, blev jag varse om att någon fyllde år. Jubilaren visade sig vara Spökland. Låtsaskompisen som hängt med i mer eller mindre ett år firar visst sin tredje födelsedag dagen till ära. Bara att stämma in och gratulera!


130907

Nära på en månads frånvaro. Min vilja att dokumentera vardag, guldkorn och grustag har liksom inte infunnit sig. #noinspiration


RSS 2.0