130531

Äppelträdet blommar! Doftar ljuvligt!

130530

Snart vankas häng med delar av det moderliga sällskapet! Mat, The Great Gatsby och battle i flest ord per minut. Fint!


130528

Efter kvällens målgång kan nu Levi stoltsera med sin första medalj. Ingen polett i karat som får hisnande värdering hos nasande köpare men dock en blänkande dito i blågult band med Hyddanloppet 2013 ingraverat. Stort! För väl att alla ungar belönades med glimrande pris med tanke på att Levi vände om efter några meter. Men i mål kom vi till slut! Vi. Puh!


130527

Vilken härlig dag! Sent födelsedagsfirande med pad thai, friterade bananer och glass. Pinsamheter, äventyr och flams. Kul att hänga med gamla vänner. Alldeles för sällan men ack så underhållande! #marieochfrida #påandrasidanhäcken

130523

Vore jag politiskt engagerad finns det två ämnen jag skulle promota. Fri tandvård och jakt på ej kopplade hundar som sätter tassen på fel sida tomtgränsen. Som tar för sig av livet på andra sidan häcken. So to speak. Nå? Någon med mig?


130523

Du milde. Jag är helt matt. Hade väl aldrig kunnat föreställa mig att Levi, skötsam sedan spermiestadiet, skulle kunna vända världen upp och ner. Ptja. Världen och världen. Familjen. De senaste dagarna har jag räknat till tio, andats och tänkt fula ord. Jag är less min egen röst och att upprepa fraser, tillsägelser och förmaningar. Allt är fel. Ingenting är bra. Levi skriker, gråter och klagar värre än stackare i katastrofsits. Kaos. Vi försöker resonera med honom och det slutar i nio fall av tio med att han säger Fölåt, ger oss en kram och lovar att bättra sig. För att en stund senare vara tillbaka på ruta ett. Ge mig en rast! Tips från coachen. Underskatta aldrig en treårings kapacitet och använd enbart teknikprylar i målsmans sällskap.


130522

Antal dagar att söka ersättning för, 430 respektive 157. Totalt 587 dagars ledighet. Älskar statistiken från instansen som månatligen betalar ut min ersättning och aviserar i grönmönstrat förslutet kuvert. Förstå vilka långa sommarlov vi kan ha tillsammans. #densomsparhanhar

130519

Hemma efter två dagar i stugan. Första gången på länge som hela klanen samlades. Gott liv! Ser fram emot att spendera några av semesterns lediga dygn i ingenmansland. Tid för eftertanke och ro. Lite lägerkänsla och familjen annorlunda. Förvisso utan produktionsteam men det är ju ingen förlust. Material finns det däremot men det sparar vi till interna påhitt… #erlandascedricthesaxon


130517

Ansökan är inskickad. I god tid. Går allt som planerat kommer Lilly påbörja inskolning i februari. Närmare bestämt under de två veckor som olympiska spelen i Sotji går av stapeln. Under de dagar som svenska eliten visar världen var medaljerna hör hemma är tanken att Johan varvar inskolning med blågul mundering och hejarop. Vilket fantastiskt hustruämne jag är. Tänker på allt. Till och med min mans sportintresse. Amen.

130517

Mitt hjärta längtar. Jag saknar Levis aldrig sinande ordförråd, bångstyriga lockar och frikostiga kramar. Lillys stora ögon och fina leende. Ja. Till och med hennes höga tonart. Men snart. Snart ses vi igen efter två nätter på vift!

130516

Tomt, tyst och trist hemma. Har bläddrat hundra sidor i Eldvittnet. Kepler kan sin sak!

130516

Början på nya rutiner och förutsättningar idag. Första arbetsdagen på riktigt. Gah!


130512

Drygt en veckas frånvaro. Om jag då ändå varit på vift, haft tekniska problem eller annan giltig orsak. Tyvärr inte. Ibland är det bara så svårt att sätta ord på saker och ting, bilda meningar och forma ett innehåll. Som nu. Men jag kommer igen. Lovar.


130503

Kommande dygn ska spenderas i tvåsamhet. Bara jag och Johan. Vi. Som jag längtar!


130502

Idag har jag checkat in i drömfabriken för andra gången denna vecka och den senaste månaden har innefattat både möten, föreläsning och inspirationsdag. Nu är det nära! Mindre än två veckor kvar som 100 % föräldraledig. Galet!


RSS 2.0