110330

Dagen har jag till stor del spenderat i Luleå hos Amanda på Killerqueen. Testat frisyrer. Svårare än väntat! Började morgonen med romantiska vågor men innan lunch hade håret formats till tsunamiliknande rockabilly. Coolt. Får se vad det blir, än finns tid att jobba på barret! På salongen införskaffade jag ett snitsigt örhänge från Hard Helgas Hantwerk. Skapat av en serieälskande brud som för tillfället läser på Folkhögskolan i Älvsbyn. Smart!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Glad jag blir att du hitta ett örhänge! Vad blev det för nått?:) Jag är svag för Hulken, fin kille:)

2011-03-31 @ 22:07:16
URL: http://www.hardhelga.blogspot.com
Postat av: Anna

Jenny! Jag kan inte kommentera din blogg och hoppas att du läser detta: Hej! Det blev en svartvit kvinna som gör reklam för tandkräm och vita tänder! Superfint! När jag förresten har en expert på linjen... Jag har åtta stolar av modell Myran som jag köpt för en pinsamt billig summa för några år sedan. De är vita i grunden men i mycket varierat skick. Borde slipas, målas och spackas. Du förstår. Finns det kvar ett värde i dem fortfarande eller har de förlorat kraft? Enligt info under stolarna är de tillverkade 1973.

2011-04-01 @ 08:28:14
URL: http://attiotrenollettnollfem.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej!



Tydligen hade jag "fel" inställt vad gäller kommentarerna, nu är det fixat!:) Ja va kul, vet vilket örhänge du menar=)

Jag ska höra med en som har mera koll, men jag kan tänka mig att du kan få bra för dom. Speciellt när det borde vara äkta vara iom att dom är från 1973. Vilket kap isf! Ska till skolan på onsdag, ska höra mig för då.

2011-04-02 @ 07:47:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0