100503




Dagens outfit, Ellas födelsedag till ära... Body, Snoffs. Jeans med hängslen, H&M. Dregellapp, Pippi. Keps, H&M. Sockar, Okänd. Napp, Esska. Blöja, Libero. Detta ska aldrig mer upprepas.

En sammanfattning av helgen. Valborgsmässoafton var tänkt att fira i stugan tillsammans med ratzen men eftersom snön försvunnit blev det firande på hemmaplan. Vi åt gott och grillade med Jonas, Helena och kidsen. Satt i grillstugan och sjöng in våren. Nej, det gjorde vi inte. Men via mobil lyssnade vi till Uppsalas superkör som på stösta allvar tog ton. Linus och Sus anslöt och kvällen avrundades med spel och utveckling av språkliga färdigheter.

Under lördagen våldgästade vi Ella på hennes födelsedag. Åtta år. Klädd i rosa übercoola haremsbyxor, silverspräcklig top och för dagen lockligt hår. Där bjöds på tårta och andra godsaker. Som cheescake á la Leila. Ungefär den godaste som någonsin passerat mitt svalg. När alla gäster lämnat kalaset, kalasade vi vidare med pizza och singstar. Supertrevligt. Så småningom tog vi oss hem och avslutade helgen i soffan med de fyra första avsnitten av The Pacific. Rekommenderas! Jag är såld!

Kommentarer
Postat av: Leilas copycat

Våldgästa? Njaaaa, skulle inte tro det. Det var så trevligt och Singstar är ju en av de roligaste uppfinningarna sedan nån kom på att man blir fånig av alkohol! Let's do it again!!

2010-05-04 @ 05:58:58
URL: http://nanahope.blogg.se/
Postat av: kusin josse

huvwa sötast!! baskermannen ;)

2010-05-04 @ 21:10:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0