100503

Om 25 minuter går tiden ut. Då stänger Skatteverkets säkerhetsmästare igen portarna och de som inte skrivit under det pissgula dokumentet är för all framtid fråntagen plats i Sveriges sociala skyddsnät. Stackarna får handskas med utbetalningar till sociteten som för skatteåterbäring. Själva är de dömda till livslång fattigdom och jobb i förvaltningens arkiv där de bekämpar en tyst kamp mot silverfiskar och dålig ventilation. Nej. Så är det nog inte. Jag deklarerade för ungefär för tio minuter sedan. Jag är sämst! Ingen framförhållning! Typiskt mig. Men nu är det gjort och jag slipper blanka fiskar och dålig luft. Tur.

Kommentarer
Postat av: Inspektören på skattemyndigheten

Din deklaration kommer att granskas närmare, jag misstänker avdrag för inredningstidningar, barnblöjor och mjölkmaskiner (två stycken för att vara exakt). Har du registrerat ditt mjölkföretag förresten?

2010-05-04 @ 06:18:49
URL: http://nanahope.blogg.se/
Postat av: Marie

Mjaa... hober äter bara potatosar och kanicklar. Inte palt. Hober bantar. Men Hober bjuder gärna på kaffe eftråt?

2010-05-04 @ 20:57:41
URL: http://lappurlivet.blogg.se/
Postat av: Anna

Hallå! Hoberna kan ju inte bara leva på kaffe och vispgrädde? Iaf inte Norraby-hoben. Men det låter trevligt! Jag hör av mig när det närmar sig!

2010-05-04 @ 21:46:24
URL: http://attiotrenollettnollfem.blogg.se/
Postat av: Marie

Nej Norrabyhoberna är inte rädd för kolhydrater och vältrar sig i lembasbröd, Edhoberna vet att lembasbröd är hobens död...

2010-05-04 @ 22:21:37
URL: http://lappurlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0