100503

En fråga. Antingen är jag sämst, vilket inte är helt omöjligt. Men. Hur tusan får man snygga skär i en långpannekaka? Det är ju omöjligt! Nog för att det är smaken som räknas, men det vore ju trevlig om det ser någolunda rakt ut. Otroligt irriterande. Det måste finnas en exakt punkt när glasyren stelnat perfekt så att skäret inte blir klumpigt. Eller?


Kommentarer
Postat av: ylva

tror inte det, jag misslyckas också alltid

2010-05-03 @ 23:36:12
Postat av: Anna

Bra, då är det inte bara jag... Borde uppfinna en delare som fixade hela skiten. Då är ju problemet ur världen... :)

2010-05-03 @ 23:38:30
URL: http://attiotrenollettnollfem.blogg.se/
Postat av: Uppfinnar'n

Jag har länge funderat på att designa en speciell delare som alltid gör exakta och perfekta bitar, men materialet är lite knepigt. Måste vara knivskarpt men det får inte fastna glasyr på, måste passa alla långpannor men får inte ta för mycket plats i köksskåpet... Eller har vi (som knösusarna i Draknästet säger) skapat en lösning på ett ickeproblem???

2010-05-04 @ 06:02:48
URL: http://nanahope.blogg.se/
Postat av: Adela

Har ni kollat IKEAS sortiment,måste finnas på ett sånt varuhus

2010-05-04 @ 13:05:17
Postat av: Rebecca

Provat att värma kniven i varmt vatten? Då klumpar det sig inte utan blir lite fint "geggigt" som stelnar sedan.

2010-05-10 @ 21:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0