100209

Äntligen! Nu finns världens skönaste att beskåda på webbisar! Idag har vi varit på slutbesiktning i Piteå och Krut fick ett Ok stämplat i baken. Skönt! Ytterligare ett gulsotstest gjordes eftersom Krut är lite indianfärgad i skinnet. Inte ett pip från vår storögde guldklimp under hela tiden nålen satt i handen för att samla blod. Man blir som stolt. Hur som haver så visade provet inte på någon större mängd, så lite dagsljus och problemet är löst. Fint!

I övrigt flyter allt på bra. Känns onaturligt naturligt. Nästan för bra. Krut äter, sover, skiter och är allmänt nöjd. Gråter i princip bara när blöjan ska bytas och kläderna måste av för att inte vara i vägen. I förrgår när vi skulle byta blöja passade han på att bajsa och kissa under tiden. På mig. Raketbajs. Då var jag inte så kaxig. Men eftersom både jag och Johan är lite kräsna var det bara att bita ihop. Johan började hulka och jag fick ett skrattanfall. Men det gick bra. Hoppas dock att Krut lär sig lätta på trycket under andra omständigheter framöver.

Våra familjer har varit på besök de senaste dagarna för att beskåda tillökningen. Alla är rörande överens, Krut är underbar. Och vi håller med. Han är skapad så perfekt, ett litet mirakel med hela livet framför sig. Det är stort.

När Han skapade alla stjärnor g
av Han namn åt dem med sin starka röst men när du skulle födas saknade Han ord. Du är ett mästerverk. Konungabarn.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Då kanske han ska föräras med ett namn som förknippas med Kungar? http://www.thesauruslex.se/ordlista/kunganamn.htm

Kung Olofsson. Självklart. Fast Krut är nog världens gulligaste namn ändå... ;)

2010-02-09 @ 17:26:00
URL: http://nanahope.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0