091122

Ok, vi byter på tre. Ett, två, tre. Jag älskar dig! Ungefär så gick det till när vi förlovade oss. Igår, den 21 november 2009. Äntligen! Som jag har väntat på detta ögonblick. Och plötsligt hände det!

Förra fredagen gick Johan ned på knä och friade (Ja, Marie, du var inne på rätt spår). Han sa fina ord och superlativen haglade. Så tog han min hand och frågade om jag ville gifta mig med honom. Ja! Ringarna valde vi tillsammans, enkla och raka linjer i rostfritt stål. Stora raka bokstäver ingraverat. Inget kursivt krusidull. Precis som vi vill ha det.

Gårdagen spenderades på rosa moln med tända ljus, kaffe och tårta i soffan, ett kulturellt besök på Teknikens Hus, snabbshopping i übervarma gallerior, bio med vampyrer och varulver och slutligen trerätters kinamat. Eller förresten, inte alls slutligen. När vi kom hem senare på kvällen stod en presentpåse med skumpa, jordgubbar och choklad på bron. Vi mös och skålade. För oss. Och kärleken. Och Krut. Och framtiden. Nu vankas det bröllop!


Kommentarer
Postat av: Marie

Haha jag är bäst!! Vad roligt med bröllop!! Jag har en bunt med bröllopstidningar, vill du ha? Puss och grattis åt er båda! Kram/Fam. Nilsson

2009-11-22 @ 22:35:59
URL: http://lappurlivet.blogg.se/
Postat av: Frida

Varmaste grattis Anna! Äntligen!

Tårfyllda ögon här (JA, jag erkänner mig känslig, skyller på min förlossning men misstänker att det har mer med ålder att göra).

Hojta till om ni behöver hjälp med något.

Kramar!

2009-11-22 @ 23:43:53
URL: http://fridasandman.blogg.se/
Postat av: Emma

STORT Grattis till er förlovning! Kramar från oss

2009-11-23 @ 10:00:09
URL: http://emmste.blogg.se/
Postat av: Hanna S

Stort grattis till er (tre)!! Brukar kika in här någongång om sänder och det händer mycket nu ser jag! Många kramar till er!

2009-11-29 @ 20:06:12
URL: http://hannasandman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0