130714

Att Levi spenderat nära två veckor med sin elvaåriga tweenie till kusin råder det inga tvivel om. Nyss hörde jag honom säga Män, ja får paniik, med irriterad röst när de färgglada legobitarna inte lydde handfasta order. Är han på dåligt humör eller inte vill som vi vill avslutas fraser med ett sönande Humpf. Som för att demonstrativt sätta punkt för en diskussion. Tre år. Vilja av stål. Och otroligt underhållande. 

Kommentarer
Postat av: Nanahope

Hehe, snart börjar han surra om Miss Lissibell också... ;)

2013-07-15 @ 08:05:17
URL: http://Nanahope.blogg.se
Postat av: Marie

Höhö welcome. Vänta bara tills Liljan blir äldre, får för mig att flickor är än snarare på att dra till sura lamaläppen. Förlåt genus. Thea är i allafall nästan som en tvåårig tonåring som surar och får hon inte som hon vill så vrålar hon "DÅ GÅR JAG!" varpå hon gör dramatisk sorti och slänger igen en dörr efter sig. Lövly.

2013-07-16 @ 13:12:09
Postat av: Hanna

Haha, ibland är det svårt att hålla sig för skratt..Här hemma hör vi ofta "MÄÄÄN HÄRREGUUUUD", och vi skrattar så det gör ont i magen varje gång!

Sv: Älska rutiner, även om det är så härligt att flyta runt i semestervakuumet så tror jag att hela familjen mår bäst av lite ordning och reda. Välkommen höst!

2013-08-05 @ 23:17:49
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0