140129

Kom nyss hem. Tomt och tyst. Barnen är på läger hos farmor och farfar då vi båda tjänat stålar till hushållet idag. Förra veckan kände jag ett stort behov av ensamhet. Tid för me, myself and I. Nu när den är tillgänglig värker hjärtat av längtan efter de två som orsakat mitt behov. Så typiskt. Efter Lilly som för händerna framför ögonen och säger Däär, när jag frågar var hon är. Efter Levis oändliga fantasi som kastar in hela familjen i en osynlig värld av superhjältar, draktränare och racerbilar. Efter pussar, kramar, värme och närhet. Finaste rikedomen, alla kategorier!

140116

Berättade precis för Johan att jag kommer in i det fodral till klänning som jag hade på mig när jag konfirmerades 1998, varpå Levi torrt utbrister Kårrs i taake! Älskar hans snabba repliker! Och det faktum att jag ryms i outfiten känns inte heller fy skam!

140109

Ser över vårens projekt som innefattar uppdatering av hall och toalett. Ytterst nödvändigt! Husets minsta yta först ut. Jag ser framför mig en vinyltapet i toile de jouy, klassiskt porslin och ett badrumsskåpskåp som andas folkhem. Armatur signerad Bernadotte, retro strömbrytare i svart och självklart en bild på kungligheter. Toalettpappershållare, handdukshängare och sanitetsbehållare. All in. Kanske någon pinal i mässing. Flott så! Behövs mer förvaring siktar jag på moduler från 1969. Jag räknar med investering. Harlequin i hallen och stort skåp för förvaring. Samma matta i samtliga utrymmen för enhetligt bas. Detaljerna avgör. Alltid. Jag älskar det! 

140105

Oh my! Idag är det 31 år sedan personnumret åttiotrenollettnollfem plus fyra ytterligare siffror blev aktiverade i det svenska systemet. Med andra ord min födelsedag! Hurra! 

140101

Underhållande start på det nya året! Kan inte avslöja mer än att händelsen med största sannolikhet kommer att publiceras i samband med nästa årskrönika under kategori Årets olycka. Bajčičák, blodkorv och humor på andras bekostad. What a day.

RSS 2.0