130422

Lilly passerade fem månader i fredags. Om sju månader vankas första kalaset. Galet! Tiden är så dyrbar men trots den vetskapen är det ibland svårt att leva i nuet. Att ta vara på de fina ögonblicken och guldkornen. Eller sandkornen. Dagarna passerar ju inte alltid med glitter i bakgrunden. Hur som helst. Uppdaterad fakta i sparvens journal är plus två cm respektive 270 g vilket innebär att hon är 67 cm lång och 6 695 g tung. Inte underligt att det sedan ett par veckor tillbaka är fart under fötterna i gåstolen! Ögonfärgen skiftar från blått till grönt, frisyren lämnar fläckvis lite till fantasin och munnen ler ljudlösa solskensleenden som gör att hjärtat smälter. Nyfiken, envis och temperamentsfull. Mammas flicka!


Kommentarer
Postat av: Farmor

Åhh lill-tulltan, hon e ju så fin. Men käre nån så lång, då hon är tio år är hon längre än du och jag Anna. I och för sig inte så svårt. Men det är ju nu vi ska njuta av alla sköna stunder i varje sekund. Farmors lilla flicka.

2013-04-23 @ 10:19:47
Postat av: Jenny

Men visst känns det bra att man uppenbarligen klarar sig utan det där sockersliskiga bara man bestämmer sig för det! :-)
Kroppen kan nog behöva en liten detox från allt skräp man annars så ofta stoppar i sig.

2013-04-23 @ 12:33:32
URL: http://myhousemylifemywords.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0