120621

Vilken lättnad. Ultraljudet passerade utan anmärkning och den korta och glasögonprydda Dr Blåklänning tyckte att allt såg ut precis som det ska. Underbart! Jag var i exakt likadant tillstånd som första gången. Ville bara få det gjort, en bekräftelse på växande verksamhet och helst ingen tveksamhet. Puh! Levi visade sig från sin bästa sida, satt i Johans knä nästan hela biovisningen och blev mutad med en påse sötsaker. På skärmen visades den allra finaste stumfilm. Det var en livlig krabat som sparkade med benen, vickade på fötterna och snurrade runt. Hela tiden med en hand nära ansiktet. Makalöst! Vi fick en guidad tur genom kroppen. Såg hjärtat slå fint, dess kammare och rum. En närbild på ansiktet som, om än grumlig, visade en liten miniatyr men ögon, näsa och mun. Vi tippar östrogen denna gång. Såg i alla fall inga tecken på annat. Nytt leveransdatum dessutom, om än bara en dags skillnad. 14 november. Då blir vår trio en kvartett! Längtar! 


Kommentarer
Postat av: Flies

Jamen Anna din lilla människa va skojigt att allt så fint ut! Ser framemot att få träffa den lilla krabaten. Trevlig midsommar på er!

2012-06-21 @ 20:04:54
Postat av: Snuvan

Det kanske är lilla Rut som kommer, redo att ställa till besvär för storebror, röra i hans grejor och bli kär i hans kompisar... Mehe...

2012-06-22 @ 08:22:03
URL: http://nanahope.blogg.se
Postat av: Farmorn

Farmor är glad att allt är bra. Det är dags för en liten flicka. Har stickat en flicktröja. Men för säkerhets skull har jag börjat med en pojktröja. Det är så roligt att bli farmor för tredje gången. Kram.

2012-06-22 @ 12:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0