100503
En fråga. Antingen är jag sämst, vilket inte är helt omöjligt. Men. Hur tusan får man snygga skär i en långpannekaka? Det är ju omöjligt! Nog för att det är smaken som räknas, men det vore ju trevlig om det ser någolunda rakt ut. Otroligt irriterande. Det måste finnas en exakt punkt när glasyren stelnat perfekt så att skäret inte blir klumpigt. Eller?
tror inte det, jag misslyckas också alltid
Bra, då är det inte bara jag... Borde uppfinna en delare som fixade hela skiten. Då är ju problemet ur världen... :)
Jag har länge funderat på att designa en speciell delare som alltid gör exakta och perfekta bitar, men materialet är lite knepigt. Måste vara knivskarpt men det får inte fastna glasyr på, måste passa alla långpannor men får inte ta för mycket plats i köksskåpet... Eller har vi (som knösusarna i Draknästet säger) skapat en lösning på ett ickeproblem???
Har ni kollat IKEAS sortiment,måste finnas på ett sånt varuhus
Provat att värma kniven i varmt vatten? Då klumpar det sig inte utan blir lite fint "geggigt" som stelnar sedan.