100308

Mitt minne är uselt. Jag kommer inte ihåg någonting. Därför måste jag göra små anteckningar på neonfärgat papper. Små lappar. De sitter på kylskåpet, i börsen eller lever egna liv i mina jackfickor. Veckans planer innefattar en tripp till Muskus, träff med Lina, Ida och kidsen, möte på banken, bilbesiktning, läkarundersökning och SM-final i backe. Puh. Det är säkert fler viktiga aktiviteter, men de kommer jag inte ihåg nu. Och lär väl inte komma ihåg sedan heller. Nedrans.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Post it by AnnaBe. Kanske ska du designa en ny linje post its, speciella för att fästa på nya material, nya former med speciella förtryck eller??

2010-03-08 @ 20:23:06
URL: http://nanahope.blogg.se/
Postat av: Ludna-Lena

Du glömde post-it där det står Fredagsmys...Kanske filmkväll också? Mer päls till folket! Skall genast leja för rastning av hunden. Sedan gör jag skatteavdraget-Arne, fantastisk idé Maud! Heja Centern!

2010-03-09 @ 13:28:33
Postat av: Madelene

Jag har fått höra av en annan ammande mamma att man blir förvirrad när man ammar. Så du får gära som jag. Allt som jag inte minns eller så fort det inte riktigt kopplar, så skyller jag på amningen.

2010-03-12 @ 06:41:20
URL: http://valleria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0