100304

Fredag imorgon. Redan. Redan? Känns som att det nyss var måndag och vi var på brunch hos Fernbergs. Nyss. Tiden går ruskigt fort, dagarna flyger iväg med ljusets hastighet.

Idag har Lina, Meja, Ida och Juni hälsat på. Vi stötte ihop på föräldrautbildningen. Mycket trevligt! Efter nästa vecka har vi gått laget runt och träffats en gång hos oss var. Så då är det väl bara att börja om. Superskoj! Johanna har också hunnit förbi en sväng. Och Maria. Vi har snackat sjukvård, familj och livet i allmänhet. Förutom alla människor som gått genom vår ytterdörr under dagen har vi också besökt kommunhuset där Johan har skrivit på papper om faderskap. Snacka om föråldrat. Bara för att vi inte är gifta så ska det till en underskrift för att bekräfta faderskapet och gemensam vårdnad. Ytterst märkligt. Nåväl, nu är det ur världen. Skönt.


Kommentarer
Postat av: Emma

Hehe, ja de har lagt bud på ett hus i Öjebyn!

Resten får du fråga henne själv om, vill inte prata för dem! =)

2010-03-04 @ 19:41:27
URL: http://emmste.blogg.se/
Postat av: Cillan

Dessa papper om faderskap är faktiskt lite pinsamma kan jag tycka. Även gifta kvinnor kan ha relationer på sidan av sitt äktenskap, så varför ska inte gifta par vara tvungna att skriva under detta papper.

Men jag tycker dom kan avskaffas helt och hållet i alla fall! Sunt förnuft borde införskaffas i var människa istället!

2010-03-04 @ 23:27:55
URL: http://cilipil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0