100118


Hittade ett gammalt foto på min farmor (till höger) och farfar (mitten), Lilly och Ivar, samt farfars syster Ingrid (till vänster). Taget någon gång för en herrans många år sedan. Farfar träffade jag aldrig, han gick bort redan när pappa var ung. Farmor däremot, det var en liten rar gumma. Mindre än Lilla My. Med ett stort hjärta. Fantastisk paltmakerska. För att inte tala om blodkorv. Hade alltid ett fint kakfat med pepparkakor framme. Och godisar i en glasskål. Serverade äkta varm choklad i retroporslin från Gefle Porslinsfabrik. Porslin som nu står de i mina skåp. Det är jag glad över.

På tal om retro. Idag kom Assar och Adela förbi med ett förtjusande bord. En gammal Perstorpvariant med rutmönster i olika grå toner. Lovely! Tänk så fint att servera kaffe i farmors porslin runt bordet från Johans mormor. Yes. Så blir det. Ska bara hitta en plats först...


Kommentarer
Postat av: Marie

Sött kort! Alltså Anna, vad vinner jag när jag prickar rätt på datumet?

2010-01-19 @ 10:05:56
URL: http://lappurlivet.blogg.se/
Postat av: Johanna of York upon Cheshire

Hmmmm misstänkt lugnt på din blogg idag... Antingen boar du in i det sista eller så går du och vankar och klockar värkar... ;)

2010-01-19 @ 13:43:47
URL: http://nanahope.blogg.se/
Postat av: Anna

Boar, sover, läser. Gah!

2010-01-19 @ 17:23:45
URL: http://attiotrenollettnollfem.blogg.se/
Postat av: Anna

Marie din lilla fotvrickare. Jag är ledsen att behöva meddela, men jag tror inte att du vinner. Vinsten anpassas efter vinnaren, så det är något unikt... Hade du velat vinna en binda bandage?

2010-01-19 @ 18:26:02
URL: http://attiotrenollettnollfem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0