100406



Under förmiddagen har vi varit på BVC. Håll i hatten. Levi är nu 62 cm lång och väger 5 990 g. Say what? Känns som att hans längd skenar iväg. Många plagg används bara en gång för att han växer snabbare än ett gäng tallskott. Från det att kläderna ligger i smutshögen till det att de är ihopvikta och i garderoben, har han hunnit lägga på sig en tum eller två. Levi blir en reslig kille, ingen liten miniatyr som jag, det är tydligt.


Kommentarer
Postat av: Levis kladdkaka

Han kommer att bli en ladies man. En reslig kille, som behandlar sina tjejer väl, med respekt och vördnad. En drömkille for sure. Laktosfri sådan dessutom! Kan inte bli bättre!

2010-04-06 @ 16:36:40
URL: http://nanahope.blogg.se/
Postat av: agneta

Det blir en lång och ståtlig kille om han fortsätter så här. Har du tittat i Johans första år och sett hur stor han var i den åldern, jag minns inte, men inte tror jag han växte i den farten. Nåja en snygg kille är han då våran älskade Levi. Han kommer att charma tjejerna så dom blir knäsvag när dom ser honom. Iaf blir då farmor det. Längtar efter honom och hoppas vi ses snart. KRAMAR till er.

2010-04-06 @ 19:28:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0