100403

Idag har vi träffats, långväga vänner och vi som bor kvar i närområdet. Vi får till det i snitt kanske vart annat år. Då ses vi allihop. Just denna gång saknades en. Vi är en salig blandning av människor.

Yrvädret som åkte till huvudstaden för att plugga reklam. Som efter examensbeviset och några månader som backpacker i öst insåg att reklam är för mycket för mänskligheten. Det gyllene ägget var inte så gnistrande som förutspått. Men. Nytt jobb, nya möjligheter! Packad väska, ofunna resmål!

Frisören som bytte karriär och hamnade på solsidan i bamsekostym. Som kom hem med en ring på fingret och bebis i magen. Som är tvåbarnsmamma inom kort, undervisar i simkunskap och har ett hus med möjligheter. Obs! Pappan till barnen är från byn, tro inte att han hittades på sandstranden.

Hälsomänniskan som styrde kosan och CSN-lånet till adress i Umeå för vidare destination Göteborg. Flyttlasset hamnade slutligen i Luleå där stabilt jobb väntade och fortfarande är aktuellet. Ivrar dock efter mer! Suktar efter boende på egen tomt och budar just nu på intressanta objekt.

Den lockhåriga luciakandidaten som läst upp de mest trista ämnena till full pott, vallat får på Island, köpt en gård och sålt en gård. Ingått äktenskap och fått barn. För närvarande stationerad i björkarnas stad med mål att bli läkare. Som ser fram emot Sunderbyn, expresståg till Gällivare och lediga polistjänster.

Gymnasieekonomen som gjorde Luleå osäkert i fyra år, hamnade bakom skrivbord i Globen och nu är personalchef för telefonmänniskor och andra varelser. Som hittade kärleken i norr men som bekräftades först i söder. Söker med denne efter bostäder med potential och ser fram emot en roadtrip i staterna.

Och så jag. Den nyblivna morsan med matt yvigt hår. Som idag tog fram mascaran efter en alldeles för lång dvala och som hellre lägger föräldrapenningen på en snygg tapet än en behövlig garderob. Som de senaste åren har utbildat sig och fått jobb, förlovat sig och skaffat ett renoveringsobjekt.

Som sagt, en salig blandning av människor. Men med många fina minnen tillsammans.


Kommentarer
Postat av: Flies

Men shit pommes vilken "fin" summering av varje "individ" :) Tack för idag och jag hoppas vi ses inom kort!

2010-04-03 @ 21:44:13
Postat av: Anna

Liza, du har "verkligen" ett bra "minne"! Kram till dig och magen.

2010-04-06 @ 22:14:13
URL: http://attiotrenollettnollfem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0