091206

Behöver uppslag till ett trappräcke. Emil Söderstens Bygg (ja, relam är ok ibland), har ikväll varit förbi och kikat på ett litet jobb som ska göras på övervåningen. Som jag skrev tidigare så är det två garderober som ska väck och det innebär att trapphuset kommer att bli luftigare och ger utrymme för ett större fönster, och att den förra ägarens egenhändigt platsbyggda hylla som tjänat trappräcke för alltid ska raderas. Yes. Kommer att bli kanonbra. Nu är bara frågan hur det nya räcket ska se ut. Tips, någon?


Kommentarer
Postat av: Lina

Hejsan! Ja, det är verkligen dyrt med barnvagnar. Och man vill ju inte ha vad som helst. Kul med en guldfärgad åkpåse! Den kommer åka kungligt den lille :) Visst är det spännande att snart får vi se vem vi har haft i våran mage, som legat därinne & sparkat.

Längtar! Våran lille har fått smeknamnet Rune! Johan började kalla den för Rune, & sedan har det blivit så :) Fast det är inte pojknamnet ifall det blir en liten kille. Då har vi tänkt Willle.

Meja ifall det blir en tjej. Har ni några namn på eran lilla Krut?



Våran tapet är inte heller just något barntapet. Beige med en fondvägg som är beige med vita små stjärnor. Hittade den i en ny barnkatalog, men den kan man ju ha länge utan att bli less. Den blev i alla fall jättemysig! Nu har Wilma packat upp julkrubban, så hon ska berätta en saga för mig. Bäst att sluta. Men ha det så bra & så får vi höras. / Lina

2009-12-07 @ 12:52:42
URL: http://welcometome.blogg.se/
Postat av: Sis

Vad vill du ha för frisyr? Vore det inte kul med en framåtlutande page? Ganska kort i nacken men att man behåller längderna fram? Det vore jättesnyggt tror jag. Kan du ikväll?

2009-12-08 @ 12:23:58
URL: http://pandypops.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0